joi, 10 ianuarie 2013

Trailer This Is 40 online subtitrat (2012)

O noua comedie disponibila pe marile ecrane, iar ca si trailerul This Is 40 online subtitrat pare o comedie acceptabila. Filmul are ceva actori destul de cunoscuti putem spune, iar daca stam sa facem o lista ar iesi cam asa: Paul Rudd, Leslie Mann, Jason Segel si Megan Fox. Ei sunt cei care ne vor inveseli probabil ziua dupa ce vom urmari filmul la cinematograf. O mica descriere va oferim mai jos.


Toata "treaba" incepe cu momentul in care cuplul Debbie si Pete fac sex in ziua in care Debbie implineste 40 de ani, asta pana in momentul in care Pete dezvaluie ca a luat ao pastsila viagra, primita de la prietenul sau Barry, inainte ca ei sa inceapa partida. Acest lucru o infurie pe Debbie si se opresc. Acesta faza nu a fost inclusa in trailerul This Is 40 online subtitrat de pe Youtube, si se pare ca ne vom paradi de ras cand o vom urmari. Oricum, noi sa continuam descrierea, Debbie este destul de nervoasa ca a ajuns la o varsta asa inaintata si continua sa nege faptul ca imbatraneste. Mai multe cu siguranta aflati urmarind filmul cand va aparea pe DVD sau in cinematograf, lucru care se va intampla in special din 11 Decembrie 2013.


This Is 40, se pare ca a avut un buget suficient de mare pentru a crea ceva frumos, nu mai putin de 35 de milioane de dolari, dar totusi nu prea a iesit ceva care sa merite per total, dupa parerea noastra mai mult de nota 6.5. Noi totusi va recomandam ca inainte sa luati biletul la cinema, sa aruncati doua, trei priviri si pe trailerul This Is 40 online subtitrat de pe internet.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates