marți, 15 ianuarie 2013

Film Lincoln (2012) Trailer oficial Lincoln online subtitrat

Probabil cel mai bun film al anului trecut, noi am urmarit doar trailerul Lincoln online subtitrat, dar oricum din ceea ce am citit pare un film exceptional iar la noi apare tocmai la inceputul lunii februarie mai exact chiar in prima zi a urmatoarei luni. Filmul Lincoln (2012) este regizat de Steven Spielberg si este o adevarata capodopera.

Deja este nominalizat la 12 premii oscar, are premiu la Globul de Aur si alte 6 nominalizari. Film bazat bineinteles pe faptele reale ale fostului presedinte al SUA din secolul XIX, este pus in valoare si de prestatia perfecta a actorilor precum Sally Field sau Daniel Day-Lewis.


In film ne este prezentat al saisprezecelea presedinte al SUA, Abraham Lincoln. Acesta va conduce Nordul spre o victorie de prestigiu contra Sudului in lupta din cadrul Razboiului Civil (1861-1865). Dupa cum stiti, el este primul presedinte care a eliminat slavica si a participat la dezvoltarea statelor, prin termenul Unitate. Filmul este bazat pe romanul lui Doris Kearns Goodwin, un roman intitulat "Rivalii: Geniul politic al lui Ahraham Lincoln", fiind vorba in special despre finalul vietii presedintelui

Pentru o parere completa urmariti pe canelele oficiale Lincoln online subtitrat asta daca a aparut, sau daca nu trailerul oficial Lincoln online. Va multumim pentru interes, asteptam parerile voastre prin comentarii lasate pe aceasta pagina.

Etichete articol: Lincoln online subtitrat,  film, trailer Lincoln online subtitrat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates