luni, 14 ianuarie 2013

Fatmagul Episodul 60, Serial

Cauti un serial turcesc ? Atunci cea mai buna varianta este Fatmagul, un serial ajuns acum deja la un numar impresionant in doua luni de difuzare. Fatmagul Episodul 60 este cel mai nou episod si pentru cei care l-au urmarit cream acasta pagina pentru a putea comenta cu privire la acesta. Pentru cei care l-au ratat sau vor sa inceapa de acum, le recomandam daca au suficient timp sa urmareasca acest episod de dimineata, pentru ca Fatmagul Episodul 60 este redifuzat de la patru si jumatate in mai putin de opt ore.

Este mai degraba incadrat in categorira "seriale dramatice" dupa cum o sa va dati seama si din Fatmagul Ep 60, mai ales prin povestea acestei tinere care a trecut prin momente foarte neplacute, cum ar fi moartea parintilor si abuzarea de care a avut parte si care s-a intors in potriva sa, ajungand sa se marite cu unul dintre cei care au facut asta, fapte ilegale dar nedemascate ea traind intr-o minciuna practic. Mai multe aflati urmarind serialul, va veti da seama pe parcurs iar noi va dorim vizionare placuta daca va hotarati sa incepeti chiar de la Fatmagul Episodul 60 urmarirea serialului.

Multumim pentru interesul acurdat, tineti minte ca de fiecare data serialul este transmis la Kanal D, dupa-amiaza ca si Fatmagul Episodul 60 dar si in reluare dimineata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates