joi, 10 ianuarie 2013

Dragoste Dulce Amara Episodul 466

Dupa cum am fost informati, Dragoste Dulce Amara Episodul 466 poate fi urmarit in aceasta dupa-amiaza incepand cu ora 15:30 la National Tv. Si in plus vom mai avea un episod si dupa acesta pentru ca se modifica grila si vom primi mai multe minute din acest serial foarte interesant. Daca vreti sa urmariti Dragoste Dulce Amara Ep 466 ar trebui sa stiti ca o puteti face doar in exclusivitate, nefiind redifuzat episodul. O mica descriere mai jos, de pe site-ul televiziunii.


"Dragoste dulce-amara” este o poveste de iubire, insa nu una clasica, pasionala, nascuta din dorinta, ci una care creste la foc mocnit pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale. Este povestea unei fete care trebuie sa invete sa-si iubeasca sotul, dupa o casatorie aranjata, pentru ca asta este singurul drum pe care ii este permis sa mearga. Pana la urma, din perspectiva familiei ei, una cat se poate de traditionalista, dragostea se invata si, daca cei doi se conecteaza spiritual, ea infloreste in legamantul sfant al casniciei. Intr-un stil cat se poate de simplu, “Dragoste dulce amara” pare sa restabileasca valorile sacre ale casatoriei, intr-o societate care este martora despartirilor fulgeratoare, dar si a superficialitatii, cum o sa ne dam seama si astazi din Dragoste Dulce Amara Episodul 466 la televizor.

Povestea se invarteste in jurul Aksharei, o tanara timida, modesta si ascultatoare care, de altfel, fusese crescuta ca o printesa, fiica supusa a unei familii traditionaliste. Ea a avut parte de o educatie rigida, insa intr-un mediu protector si plin de dragoste. Acum, ajunsa la varsta maritisului, ea este pe punctul de a descoperi ce se afla dincolo de iubirea protectoare a mamei sale, dincolo de disciplina impusa de tatal si dincolo de bunatatea bunicii ei. Casatoria o arunca brusc intr-o alta lume, despre care ea nu stie absolut nimic. Ea descopera emotii cu totul necunoscute si se vede nevoita sa invete sa treaca peste toate greutatile vietii. Povestea este, de fapt, transformarea unei tinere fete, inocenta si lipsita de griji, intr-o femeie matura care trebuie sa inteleaga noua situatie cu care se confrunta, si trebuie sa invete sa descopere dragostea pentru sotul ei."

Noi asteptam comentariile voastre ce pot fi lasate dupa mai jos in special dupa ce urmariti "Dragoste Dulce Amara Ep 466" la televizor. Va dorim tuturor vizionare placuta si va mai asteptam pe acest site de informatii media.

*Articolul are caracter informativ si nu contine materiale ce incalca drepturile autorilor serialului "Dragoste Dulce Amara Episodul 466"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates