marți, 15 ianuarie 2013

Django Unchained online subtitrat (2012, trailer)

Cateva zile ramase pana la lansarea unui adevarat western. Unul cu actori de clasa, care ne vor oferi 165 de minute de calitate. Trailerul Django Unchained online subtitrat de pe youtube, discutiile de pe net ne-au facut sa credem ca va fi unul dintre cele mai bune filme ale anului fara doar si poate. Numai prin actorii ce vor juca fiecare rol al acestui mirific film, ne atrag atentia fara stim despre ce este vorba. Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson sunt actorii, iar pe cativa dintre ei i-am putut urmari si intr-un trailer Django Unchained online subtitrat.


Totul se petrece in SUA, chiar cu doi ani inainte ca Razboiul Civil sa inceapa. Django este un slav cu un trecut nu prea placut, fiind batut foarte des. El ajunge in echipa unui vanator de recompense care urmareste doi ucigasi, iar singurul care il poate face sa ajunga la ei este Django. Astfel, cei doi raman impreuna dupa ce Django este eliberat si vor vana criminali impreuna.

Oricum mai multe aflati urmarind filmul la cinema, citind descrieri cat mai ample pe site-urile straine si urmarind trailerul filmului Django Unchained online subtitrat. In Romania filmul va fi lansat pe 18 Ianuarie 2013, si probabil ca vor fi foarte multi oameni care vor merge sa il urmareasca, acesta fiind nominalizat la cinci premii oscar, primind 2 Globuri de aur deja si 3 nominalizari la acesta.

Cam atat, mai ramane doar sa priviti filmul si sa socotiti daca v-a placut intrand si lasand comentarii despre Django Unchained 2012.

Cuvinte cheie: Django Unchained online subtitrat, trailer Django Unchained online subtitrat, Django Unchained 2012 online

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates